Uitslagen Kyugraad examens

Dinsdagavond 15 december jl. organiseerde Karateschool Yume Ken de halfjaarlijkse examens voor de lagere kyugraden. Tot groene band kunnen de leden 2x per jaar examen doen. Vanaf blauwe band 1x per jaar, voor de zomer.

Een groep van 30 leden had zich opgegeven om voor een nieuwe slip of band te gaan. Met drie afmeldingen was het toch een mooie opkomst voor het najaar. Een grote groep jonge kinderen ging op voor de gele band en met succes. Met name het onderdeel kihon en jiyu kumite zag er goed uit. Dat ligt ook aan de vele kumite trainingen van afgelopen drie maanden, mede in verband met de clubkampioenschappen kumite.

1 kandidaat heeft een herexamen voor het onderdeel kata. Soms is een examen erg spannend, voor jong en oud. Dan kan het lastig zijn een volgorde of vorm terug te halen. Vandaar dat in januari een apart moment zal worden ingericht voor her- en inhaalexamen (ook voor de deelnemers die zich hebben afgemeld vanwege ziekte of blessure).

De volgende deelnemers zijn geslaagd:
1 geel vuistje:
Ahmed

1 gele slip:
Joann
Ahsen
Asma
Petar
Mohamed Amer

2 gele slip:
Mohamed
Nada
Younes

7e kyu gele band:
Ian
Imane
Hajar
Noha
Numidia
Rami
Sara
Rana
Imane
Romaysa
Somaya
Hasti

1 oranje slip:
Amana
Mohamed Berk
Anna
Nils

1 blauwe slip:
Elias

Alle geslaagden gefeliciteerd met het mooie resultaat! Vrijdag is de laatste les voor de kerstvakantie. Goed moment om je nieuwe slip of band te dragen en te laten zien aan je clubgenoten!