2x zilver op Nederlands kampioenschap

In het weekend van 25 en 26 november jl. deed een groep van 5 leden van Yume Ken mee met het Nederlands kampioenschap van de Karate-do Bond Nederland.

Marco heeft een goede reeks achter de rug. Sinds mei heeft hij op elk toernooi in Nederland een prijs gepakt. Na vorige week 3e te zijn geworden op de Dutch Open stond hij nu in de finale op de NK. Een zilveren plak voor hem!

Walid piekt op het juiste moment en presteert de laatste twee (belangrijkste) toernooien van het jaar het best. Na vorige week op de Dutch Open brons te winnen, pakt hij het zilver op de NK! Met overtuiging en grote scores won hij de voorrondes tot aan de finales! Met onder meer 10-2 en 6-2 als resultaten.

Joan mee met kata, U10 jaar. Na een aantal mooie partijen waarbij ze met haar gele band en Heian kata tegen de hogere kata moest strijden, verloor ze met 4-1 voor het brons. Een mooie 5e plaats voor Joan.

Na een top wedstrijdjaar heeft Yume Ken gepiekt op het juiste moment. Met overtuigende en mooie resulaten op de Dutch Open en NK! Trots!

Alle trainers, coaches, begeleiders, chauffeurs en ouders bedankt voor alle inzet, tijd, geld en moeite!

Terberg Leasing bedankt voor de sponsoring van het personenbusje!

IMG-20171129-WA0002

IMG-20171126-WA0013